Jimmie Åkesson

Det är en jäkla uppståndelse kring Jimmie Åkesson nu , och MED ALL RÄTT säger jag bara . 
En "politiker" som lever sitt liv med dubbelmoral . Hur fan ska han kunna hjälpa politiken i Sverige ? Han säger både det ena och det andra , han pratar om jämnställdhet ena dagen , andra dagen försvarar han några från SD som skrikit hora till en kvinna på stan och bråkat med några utländska , och tredje dagen då är han absolut inte rasist . 

Han måste vara Sveriges MEST korkade person , av alla miljoner människor i Sverige så är han den mest idiotiska människan vi har här . 
Finns inte ens ord för hur dum i huvudet den människan faktiskt är , och roligaste av allt - han INSER INTE ens att han lever med sin jävla dubbelmoral . 
HALLÅ JIMMIE , hela Sverige har genomskådat dig nu ! Snälla avgå så du kan sluta prata skit .... 
Det här är Sverige Jimmie ! Det bor inte flera miljoner rasister i det här landet som vill stötta dig . Det bor flera miljoner som vill göra Sverige bättre än vad det är . 

Minns en gång när jag gick på stan i Sundsvall , var ca 14 år , visste inte mycket om livet och så kommer det fram en massa människor som delar ut flygblad mitt på stan till alla som passerar , INKLUSIVE mig 14 år liten flicka , på pappret med rubriken : SVERIGEDEMOKRATERNA , 
Fortsätter jag sedan att läsa ; 
* om ni vill bo i ett land utan gruppvåldtäkter 
* om ni vill att era systrar fruar och döttrar ska gå säkert på gatan 
Osv ... 

Fattar ni hur sjukt det är att som 14 åring bli tilldelad ett papper , där dem ENDAST beskyller ALLT på allt annat än Sveriges befolkning . 
Det är exakt det Jimmie Åkesson vill förmedla till Sverige , och det är exakt det som kommer göra Sverige till sämre än vad det redan är . 

Lägg pengar på att ta vara på ALLA som bor i Sverige , på folk som behöver pengar på folk som har en oviss framtid , ISTÄLLET för att ge pengar till Jimmie Åkesson så han kan fortsätta sitta där 
på tronen och säga vad fan han vill med sin dubbelmoral . 

Här är ett urdrag ur dagens Aftonbladet . 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0